Έμπειροι καθηγητές

Πτυχιούχοι, πεπειραμένοι καθηγητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων


Τεστ προόδου

Μηνιαία τεστ προόδου του μαθητή.


Θεαματικά ποσοστά Επιτυχίας

Θεαματικά ποσοστά Επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα


Πλήρης σύγχρονος εξοπλισμός διδασκαλίας

Πλήρης σύγχρονος εξοπλισμός σε οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας


Συνεχής ενημέρωση

Συνεχής ενημέρωση για την πορεία του μαθητή
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκυριανού Αναστασία για περισσότερες πληροφορίες

21 λόγοι για να μας αγαπήσετε

1. Οργάνωση
Στο κέντρο μας η οργάνωση αποτελεί πρωταρχικό επίτευγμα. Το πρόγραμμα, η διδασκαλία, οι εκπαιδευτικές παροχές μας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό είναι όλα συντονισμένα προς ένα και μόνο στόχο: την Επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις και την κατάκτηση της Αγγλικής γλώσσας.

2. Άρτια Ενημέρωση
Από την πρώτη συνάντησή μας μέχρι και την αποφοίτηση οι σπουδαστές του κέντρο μας ενημερώνονται ενδελεχώς για όλα τα προγράμματα, τα σεμινάρια, τις εξετάσεις και τις επιπλέον επιλογές που έχουν ανά τάξεις, ανά μικρές ομάδες ή ατομικά. Καθηγητές, σύμβουλοι, και όλο το προσωπικό της σχολής είναι πάντα στη διάθεσή σας.

3. Ευγένεια
Η ευγένεια είναι αρετή που χαρακτηρίζει όλα τα στελέχη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του κέντρο μας.
Ο σεβασμός και η αμοιβαία εμπιστοσύνη βαδίζουν πάντα παράλληλα.

4. Εγκαταστάσεις
Στην καρδιά του κέντρου της πόλης, πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια, μεγάλες αίθουσες, αμφιθέατρα, computer labs, το netCAFE (WiFi, TV, Lounge Music), επιπλέον αίθουσες για μελέτη και Tests προσομοίωσης και εργαστήρια Η/Υ για εξάσκηση.

5. Χρεώσεις
Το κέντρο μας κατανοώντας την οικονομική δυστοκία των καιρών μας και την ιδιαίτερη επίδρασή τους κυρίως στους νέους μας, προσφέρει πολύ προσιτές χρεώσεις μαθημάτων με επιπλέον εκπτώσεις, αλλά και Εδικές Τιμές για Ανέργους και μικρά group μαθητών.

6. Εκπτώσεις
Επιδότηση (!) εξαμήνου ή έτους (από 100 εως 300 Ευρώ), δωρεάν συγγράμματα, εως 24 άτοκες δόσεις, εκπτώσεις κατά την προεξόφληση ή την έγκαιρη προεγγραφή σε τμήματα… στις ήδη μειωμένες τιμές μας !

7. Διάρκεια Φοίτησης
Το κέντρο μαςστοχεύει ακριβώς στο κέντρο των απαιτήσεων της αγγλικής γλώσσας και των εξετάσεων που την πιστοποιούν. Οι ενήλικες, ως η πλέον συνειδητοποιημένη κατηγορία σπουδαστών, απαιτούν εντελώς διαφορετική υποστήριξη στην εκπαίδευση. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολών γλώσσας απαιτεί από τους μαθητές από 18 εως 24 μήνες προετοιμασίας για Lower ή Proficiency , το κέντρο μας σας το παρέχει σε μόνο 9 μήνες. Μισός χρόνος διδασκαλίας, μελέτης και κόπου, μισό κόστος διδακτρων και βιβλίων και διπλάσιος αριθμός πτυχίων!

8. Αριθμός Διδακτικών Ωρών
6 ώρες Διδασκαλίας , 2 ώρες Listening, 3 ώρες Tests προσομοίωσης, 3 ώρες μαθήματα σε Υπολογιστές. Με 14 ώρες εβδομαδιαίως καλύπτουμε όλες τις δεξιότητες με ποιότητα και αποδοτικότητα. Εκ των πραγμάτων η επιτυχής απόδοσης των σπουδαστών του κέντρο μας σε όλες τις εξετάσεις είναι δεδομένη!

9. Ευελιξία Προγραμμάτων, Μετακίνηση η Προαγωγή σε άλλο Επίπεδο
Σε ζώνες μαθημάτων καθ’ όλη η διάρκεια της ημέρας ή της εβδομάδας, οι σπουδαστές μας μπορούν να επιλέξουν τμήματα, κατά τη βούλησή τους και να μετακινηθούν σε άλλες ζώνες σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων τους. Με τη συμβολή των εκπαιδευτικών μας συμβούλων, οι σπουδαστές μπορούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα προς τα πτυχία που επιθυμούν και να «κερδίσουν» τάξη με βάση τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους.

10. Διδακτικό Προσωπικό
Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καθηγητές επιλεγμένοι με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια, απόφοιτοι Φιλολογικών τμημάτων, με εκτενή δραστηριότητα σε Αγγλόφωνες χώρες (UK, USA, Canada, Australia). Η προϋπηρεσία και η ειδίκευσή τους σε ενήλικες όπως και η συνεχής μετεκπαίδευση τους με σεμινάρια και workshops προωθούν τη γνώση κάθε σπουδαστή του κέντρου μας και την δια βίου μάθηση που εξελίσσεται σε κορυφαίο εκπαιδευτικό έρεισμα της κοινωνίας του 21ου αιώνα.

11. Εξειδίκευση
Το κέντρο μας είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους στο χώρο εκμάθησης και αποκλειστικής εξειδίκευσης στην Αγγλική γλώσσα καθώς και στον τομέα των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών προγραμμάτων εντός Ελλάδας, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ. Εκτός από τα Αγγλικά, μπορούμε να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε τους σπουδαστές μας για τις εξετάσεις TOEFL, GMAT, GRE, IELTS ή για Bachelor στη Μ. Βρετανία μέσω Foundation Programmes, όλα με μειωμένο κόστος.

12. Ακαδημαϊκό Περιβάλλον
Το κέντρο μας έχει υιοθετήσει μια πλήρη Ακαδημαϊκή κατεύθυνση και λειτουργία. Τα μαθήματα είναι αυτόνομα, το κάθε επίπεδο είναι ενιαίο και ολοκληρωμένο και δεν τίθεται καμία απολύτως προϋπόθεση για συμμετοχή. Με το πέρας κάθε Ακαδημαϊκού εξαμήνου ολοκληρώνεται και μία
ενότητα/τάξη. Ανακοινώσεις, επαναληπτικά σεμινάρια, συμβουλευτική, αποτελέσματα εβδομαδιαίων εξετάσεων, τελετές απονομής … τα πάντα στο κέντρο μας παραπέμπουν σε Πανεπιστημιακού τύπου διάρθρωση, διάθεση, ατμόσφαιρα και λειτουργία.

13. Βιβλιογραφία
Με διεξοδική και σχολαστική επιλογή, οι σπουδαστές μας δε χρειάζεται να αγοράζουν περιττά ή ακριβά βιβλία. Επιλέγουμε τα καλύτερα βιβλία από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους, με την περισσότερη και πιο αξιόπιστη ύλη, προς όφελος των σπουδαστών και -κυρίως- της επιτυχίας τους στις εξετάσεις.

14. Ενισχυτικό Υλικό
Σας παρέχουμε επίσης μία σειρά βοηθημάτων αλλά και βιβλίων παραγωγής του κέντρου μας : Grammar Book, Syntax Book, Idioms, Phrasal Verbs, Prepositions, Writing, Speaking, καθώς και 5 Βιβλία ανάλυσης των Practice Tests. Είναι βιβλία γραμμένα αποκλειστικά για τους σπουδαστές μας και με στόχο τη βελτίωσή τους και για το λόγο αυτό τα διανέμουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

15. Επαναληπτικά Tests και Tests Προσομοίωσης
Παρέχεται ο μέγιστος αριθμός Tests για εξάσκηση και προσαρμογή στης απαιτήσεις των εξετάσεων από την αρχή των μαθημάτων. Τα Tests αυτά συμβάλλουν σε ασφαλή και επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις, είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ και διορθώνονται από τους καθηγητές του κέντρου μας. Δωρεάν Σεμινάρια πάνω στα Tests μετά από κάθε εξέταση, με ανάλυση, με ερμηνεία και επεξήγηση αποριών, πάντα από τους Εκπαιδευτικούς Συμβούλους και τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή της Σχολής μας.

16. Προφορικές Eξετάσεις
Καθώς όλα τα Tests περιλαμβάνουν προφορικές εξετάσεις, το κέντρο μας οργανώνει ομαδικές εξετάσεις για όλη τη Σχολή, όπως επίσης και ατομικές εξετάσεις, κατά τη βούληση και αίτηση κάθε σπουδαστή. Σε αντίθεση με πολλά άλλα σχολεία όπου καταβάλλεται αντίτιμο για κάθε τέτοια ανεπίσημη εξέταση, το κέντρο μας τις παρέχει Δωρεάν και σε τακτά διαστήματα δίχως περιορισμό.

17. Computers
Το κέντρο μας είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με την τεχνολογία. Στα Computer Labs της Σχολής μας οι σπουδαστές μπορούν να εξασκηθούν απεριόριστα σε όλα τα επιμέρους Tests. Τα προγράμματα software της Σχολής καλύπτουν όλο το φάσμα των ερωτήσεων και μπορείτε να βρείτε σε αυτά θέματα αντίστοιχα με εκείνα που δίνονται στις εξετάσεις. Με τη βοήθεια των computers μπορείτε να διπλασιάσετε τον αριθμό των Tests εξάσκησης (Practice Tests), επομένως και την πιθανότητα επιτυχίας σας.

18. Επαναληπτικά Μαθήματα και Office Hours
Το κέντρο μας, ανανεώνοντας διαρκώς το πρόγραμμα σπουδών, του εχει εντάξει επαναληπτικά μαθηματα κάθε 2 ή 3 εβδομάδες ώστε να γίνει το κάθε γραμματικό και συντακτικό φαινόμενο κατανοητό, επιλύοντας απορίες συζητώντας βάσει του φαινομένου και εμπεδώνοντάς το πλήρως. Επιπλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους παρέχοντας Office Hours (ώρες γραφείου) με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή για περαιτέρω επίλυση αποριών, καθοδήγηση, έλεγχο προόδου, συμβουλευτική και οργάνωση σπουδών ή μελέτης.

19. Αποτελέσματα Eξετάσεων
Η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών του κέντρο μας επιτυγχάνουν στις εξετάσεις τους. Το κέντρο μας έχει καταφέρει μια μοναδική επιτυχία όπου οι 8 στους 10 σπουδαστές του αποκτούν το Proficiency με την πρώτη προσπάθεια. Οι σπουδαστές που παρακολουθούν το πρόγραμμά μας (μαθήματα, tests, προφορικά) ανεβάζουν το ποσοστό επιτυχίας ακόμα περισσότερο, πάντα στα κορυφαία πτυχία Αγγλικής Γλώσσας (Cambridge ή Michigan), αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Πιστοποιητικά Αγγλικής ανάλογα με την επιλογή του κάθε σπουδαστή. Ο μακρύς κατάλογος επιτυχόντων ανά έτος αποδεικνύει ότι η γνώση και η επιτυχία συμβαδίζουν άρρηκτα.

20. Δωρεάν Eπανάληψη Tάξης
Σε τυχόν περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις του Michigan ή του Cambridge, το κέντρο μας αναλαμβάνει την εκ νέου,δωρεάν προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο. Πρόκειται για το θεσμό των “ReTake Classes”, που το κέντρο μας εισήγαγε από χρόνια για να
διασφαλίσει την επιτυχία όλων των σπουδαστών του και την απόκτηση του Πτυχίου τους.

21. Απονομή Πτυχίων
Κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, το κέντρο μας διεξάγει την ετήσια απονομή πτυχίων σε όλους τους επιτυχόντες της προηγούμενης χρονιάς. Η γιορτή της απονομής συνοδεύεται από μια σειρά εκδηλώσεων, εκπαιδευτικά δώρα, αναμνηστικά και γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η συνεργασία μας με απόλυτη επιτυχία, θέτοντας τις βάσεις για μια αέναη σχέση μεταξύ μαθητών και δασκάλων, που πάντα αποτελούν όχι μόνο τους καλύτερους και πλέον έμπιστους φίλους αλλά και συνοδοιπόρους προς τη μάθηση!